<

Вночі з Володимира вивезли тисячі тонн снігу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:48 | 13.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
37
/ коментарів 6

В ніч на 13-те лютого з головних вулиць Володимира «вкрали» тисячі тонн снігу та вивезли його з міста. Це перше подібне масштабне прибирання снігу, яке пам’ятають містяни. 19 одиниць техніки працювало від вечора і до ранку, центр міста перекривала поліція.

За кілька діб у Володимирі випало більше місячної норми снігу. Його зібралося так багато, що вже й нема куди лишати на вулицях. А через сильний вітер вже прибраний сніг знову перемітав вулиці. Саме тому його вирішили вивозити.

Для володимирського снігу розчистили майданчик за ваговим комплексом на дорозі Р-15. Туди цілу ніч возили сніг, на місці працював трактор.

Допомогти місцевій владі прибрати місто зголосилися підприємці. Так на вулиці вночі вийшла техніка ТзОВ “П’ятидні”, “Агросвіт-Волинь”, підприємців Миколи Юнака, Олексія Панасюка, Руслана Нечипора, розповів мер Ігор Пальонка.

“Дуже багато людей працює. Є тісна співпрація, щоб мешканці, які їздять на авто і пішоходи відчували себе комфортно. Це вже другий подібний захід, але масштабніший”, сказав міський голова.

Також мер закликав усіх гуртуватися та допомогти своїм сусідам та іншим людям розчищатися сніг.

Як розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, вранці на вулиці виїде комунальна техніка. Будуть розчищати бічні вулиці та посипати дороги.

“Хочу подякувати поліції, яка також вночі працювала і перекривала частини вулиць, займалася безпекою руху під час виконання робіт”, – сказав Матвійчук.




коментарів: 6
  1. Молодці! Велика подяка ТзОВ “П’ятидні”, “Агросвіт-Волинь”, Миколі Юнаку, Олексію Панасюку, Руслану Нечипору! Памятайте про це коли будете їх паплюжити черговий раз і ганьбити. В тяжку хвилину вони протягнуть Вам руку а не ті болтуни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця