<

Змінили очільника комісії з ліквідації відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконкому у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:09 | 4.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1032
/ Коментарі відсутні

Через кадрові зміни внесли зміни до рішення «Про ліквідацію відділу охорони здоров’я  та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради» від 23-го лютого.

Відповідне рішення прийняли депутати на сесії міської ради 3-го червня.

У зв’язку з кадровими змінами, а саме заміни голови комісії з ліквідації відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, депутати вирішили внести зміни до додатку №1 рішення Володимир-Волинської міської ради «Про ліквідацію відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради» від 2-го лютого.

Головою комісії з ліквідації даного відділу був Юзефович Сергій Богданович, нині нею стала Ткачук Олена, також до складу комісії входять Галина Каневська та Галина Щадура.

Саме ж рішення про ліквідацію органу, що знаходиться по вулиці Павлова у Володимирі, прийняли на першій сесії цього року, що проходила 23-го лютого перед війною.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що чиновниця часів Саганюка через суд поновилася на посаді та отримає 90 тисяч грн за «вимушений прогул». Йдеться про колишню начальницю вищезгаданого відділу з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради Володимира Ірину Ліщук, яку звільнили у серпні минулого року в зв’язку з реорганізацією відділу.

    




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа