<

Влада Володимира закликає мешканців громади вакцинуватися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 23.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
860
/ коментарі 4

Ситуація з коронавірусом у Володимирі та громаді погіршується. Щодня фіксуються нові випадки захворювань, проте багато мешканців громади все ще залишаються невакцинованими. Влада громади закликає громадян вакцинуватися, аби бути захищеними від хвороби.

Станом на 23-тє вересня, у Володимирі в реанімації на штучній вентиляції легень перебувають 4 пацієнти. Загалом у 47 осіб підтверджено коронавірусну хворобу, ще 16 – очікують результатів ПЛР-тесту. Померло, на жаль, за цей місяць 5 пацієнтів, у яких COVID-19 був підтверджений лабораторно.

Наразі на лікуванні у стаціонарному відділенні перебувають хворі, які не вакцинувались своєчасно, також, за даними медиків, при відсутності щеплення хвороба протікає значно важче, – йдеться на фейсбук-сторінці Володимира та мера Ігоря Пальонки у відеозвернені.

Медики працюють нон-стоп, щоб вберегти якомога більше пацієнтів та врятувати їм життя.

Мешканців громади закликають виважено підійти до питання вакцинації, захистити себе та оточуючих, отримавши щеплення.

Як відомо, у лікарні Володимира постійно діє Центр вакцинації. Для додаткової зручності було вирішено обладнати додатковий пункт щеплення 24-го вересня в післяобідню пору у приміщенні міської ради.

“Якщо маєте бажання отримати вакцину, аби вберегтись від COVID-19, – лікарі мобільної бригади працюватимуть з 14:00 до 16:00 у залі засідань на першому поверсі”, – йдеться у повідомленні.

У Володимирі в центрі масової вакцинації щеплення проводять усіма видами вакцин, зареєстрованими в Україні. Наразі в ЦПМД є більше 4 тисяч доз вакцин. Станом на сьогодні вже вакцинувались понад 8 тисяч людей.

Розташований центр вакцинації за адресою: місто Володимир, вул. Павлова, 20. Деталі за номером телефону: 063 7549207.




коментарів: 4
  1. Впєрьод за ордєнамі!!! В Ізраїлі он 70% хворих це вакциновані! Дали команду фас??!!

  2. Шановні чоловіки! МОЗ України нагадує, що коли ви попадете з Ковідом в реанімацію, ми віддамо ваші речі і смартфон дружині, і вона вирахує всіх ваших коханок. Щоб цього не сталось – вакцинуйтесь!

  3. Цікаво чому не було на лікуванні у стаціонарному відділенні хворих, які не вакцинувались, ще місяць назад? Мабуть були на відпочинку, на курортах за кордоном ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця