<

Влада Володимира-Волинського не може знайти власника цукрового заводу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:11 | 18.10.2016 / Володимир / , /
Перегляди
41
/ коментарів 8

18-го жовтня на брифінгу із журналістами місцевих видань, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що наразі шукають власників місцевого колишнього цукрового заводу.

“Ми маємо серйозну проблему із цукровим заводом. Сьогодні не можна нам розібратись нам хто є власник цукрового заводу. Були власники з Іванофранківщини, які завели завод до банкрутства і наш і Мар’янівський. Вони свій завод перепродали. Є там ліквідатор Михайлевський, вході би вони перепродали завод власникам з Хмельниччини. А ці власники знов ( продали-ред. ) Рогатинцям. Сьогодні наші розбираються і ніде не можуть допитатись,” – зазначив Петро Саганюк.

Мер Володимира-Волинського додав, що за оренду землі ніхто не платить. Дане доручення дане земельними, відділу архітектури розібратись із цим питанням.

“Те, що під будинками івиробничими спогадами, то ми їм показуємо, а остальне, що можна буде вилучити – вилучимо і роздамо землю учасникам АТО. І хай учасники АТО розбираються із цими власниками, можливо вони тоді появляться” – додав на завершення мер Саганюк.

Читайте також: Володимир-Волинський цукровий завод після приватизації




коментарів: 8
  1. Остання фраза мера у статті – питання,а учасники АТО у вас хто? Може Пирожик Марія Костянтинівна(теща Мороза)1949року народження? На вулиці Луцькій(де вирізали тополі на березі Риловиці)вона як учасник АТО попала під вашу “роздачу”!!??Самі сказали: РОЗДАМО ЗЕМЛЮ.А роздамо це хто? Ви пане мер?? Народ, Ви колись навчитесь думати,або елементарної грамоти, чи нічого крім гречки! У нас в місті багато чого з “невідомими” власниками. 21 століття,зверніться до молоді,вона добре шарить у компютерах, добре знає що таке ЄДР,кадастр і т.д.може допоможе тим, у кого прикід ЛОХА.

    • Правильно-човпіть їх.Привикли дурниками прикидуватись.Як продавати,то розуму хватає.Приїдьте до Нововолинська на єкскурсію на завод СТО і поцікавтесь хто власник.

  2. Незрозуміло що хотів сказати небайдужий писака, адже сказано конкретно Учасникам АТО, причому тут Пирожик і тополі біля риловиці, просто зрозуміло одне що писака переслідує якісь особисті цілі і з’ясування стосунків з Пирожик (Морозом) іт.д. А роздавать землю буде сесія міської раді в тому числі і Петро Данилович як голова міської ради.

    • Бо теща відморозка отримала земельку в списку учасників АТО.Розкажи про це і саганюку бо той не знає))).Тепер все ясно бандюган має намір весь цукровий захопити.Нехай ше і Сокальську приватизує і бардєль розшире!

  3. Якби хотіли ,то вже давно б розібрались з цим заводом ,бо виходить ,що всім вигідний його підвішений стан ,а вся ця метушня розрахована на лох.торат ,якому і далі лапшу вішають на вуха .Тепер на рахунок землі АТОшникам :в місті іі нема ,бо вся пішла своім кумам ,сваттам і всім прихлібаям міськради і депутатів ,а там де іі хочуть дати ,вона бійцям і даром не потрібна ,наприклад там де бувший цегельний завод ,бо така думка в міськраді є .

  4. “Те, що під будинками івиробничими спогадами”. Зміст не зрозумілий, це так Саганюк сказав, чи журналісти так пишуть?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа