<

Влада Володимира-Волинського готова забезпечити усіх учасників АТО земельними ділянками для садівництва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 24.01.2017 / Володимир /
Перегляди
23
/ 1 коментар

Про те, що міська влада Володимира-Волинського знайшла відповідний земельний ресурс, аби забезпечити ділянками для садівництва учасників АТО, повідомили на оперативній нараді у міського голови 24-го січня. Ділянки знайшли як у межах міста, так і домовились із Оваднівською сільською радою.

“Виконавчим комітетом Володимир-Волинської міської ради спільно з виконкомом Оваднівської сільської ради та Управлінням Держгеокадастру у Володимир-Волинському районі досягнуто згоди щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО. У товаристві “Захисник” виділено близько 90 земельних ділянок, і вже готові для передачі учасникам АТО,” – зазначив Олег Свідерський.

Для того щоб отримати земельний наділ на території Оваднівської сільської ради необхідно звернутись до голови ради з відповідною заявою і надати мінімальний набір документів (паспорт, індитифікаційний код, посвідчення УБД, їх копії). Після цього стане можливим виділення земельної ділянки.

Також, Олег Свідерський додав, що на території міста Володимира-Волинського, в районі цегельного заводу, є земельні ділянки для садівництва. Зазначені ділянки не підходять для будівництва, тому їх роздають для садівництва. Заступник мера підсумував, що наразі є достатня кількість земельних ділянок для садівництва, аби повністю задовільнити потребу.




один коментар
  1. Для будівництва в межах міста нема ділянок ,бо вся братія міськооі влади вже давно іх роздерибанила .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер