<

Влада громади не реагує: в Устилузі після будівництва нової дороги підтоплює двори і будинки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 7.07.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Вже кілька років, після того, як почали будівництво об’їзної дороги на вулиці Івана Франку в місті Устилузі, підтоплює будинки, що опинилися нижче її рівня. Люди зверталися до влади по допомогу, проте поки що змушені справлятися власними силами, але скоро збиратимуть урожай, який ніде буде зберігати.

Мешканці вулиці бідкаються: вода тепер протікає через їхні подвір’я і збирається у підвалах.

Пані Світлана Сидорук, мешканка вулиці розповідає, що вони разом з сусідами радилися, ходили до міськради, проте досі їхнє питання ігнорують. Це не єдине звернення, яке пустили повз вуха: не реагують і на звернення про стихійне сміттєзвалище, що розрослося неподалік об’їзної.

“Нова дорога – це чудово. Проте ніхто не хотів би, я впевнена, опинитися у такій ситуації, як ми. Коли іде дощ, пробуємо відвести воду з допомогою щебеню і піску, відгороджувалися бруківкою, діти навіть змітали віниками. Хіба це допомогло…”, – говорить пані Світлана.

Просять про допомогу і сусіди. Адже опинилися у такій же ситуації. Коли почнеться сезон збору врожаю, то збитки для сімей будуть великі: люди бояться, що восени картоплю та інші овочеві після такого підтоплення можна буде просто викидати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер