<

Включаючи територію під обеліском Слави: у Володимирі планують оголосити ще один конкурс на кращу концепцію капітального ремонту площі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:37 | 17.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
1666
/ Коментарі відсутні

У Володимирі оголосять ще один конкурс на кращу концепцію капітального ремонту площі Героїв. Справа в тому, що попередній конкурс, який не влючав територію під обеліском Слави, скасували депутати. Новий конкурс пропонуватиме учасникам розробити концепцію території, що включає площу, територію під обеліском, біля готелю, міської ради та будинку культури, а також біля костелу.

Проект рішення щодо проведення нового конкурсу повинні прийняти під час засідання наступного виконавчого комітету наприкінці листопада.

Зазначимо, що попередній оголошений на початку вересня конкурс депутати вирішили скасувати за пропозицією обранця громади Олега Тимосевича під час сесії 1-го жовтня. Попередній конкурс не включав території всієї площі і “уникав” питанння про те, що робити з обеліском Слави.

Відтак, міське управління містобудування, архітектури та комунальних ресурсів виконавчого комітету розробило нове положення конкурсу.

У документі пропонується завершити конкурс 29-го грудня, а обрати переможця до 20-го січня 2022 року. Нагадаємо, що проект рішення щодо проведення нового конкурсу повинні прийняти під час засідання наступного виконавчого комітету наприкінці листопада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця