<

Вкладають фінальний шар асфальту на Устилузькій у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:25 | 11.06.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1802
/ Коментарі відсутні

11-го червня у Володимирі розпочали вкладати фінальний шар асфальту на вулиці Устилузькій. Повністю роботи на відрізку траси національного значення аж до Устилуга з вкладання асфальту і бордюрних каменів, облаштування розмітки та автобусних зупинок, монтування світла повинні завершити на початку липня.

Роботи з вкладання фінального асфальту в межах міста розпочали виконувати зранку 11-го червня від повороту на Нововолинськ. Для того, щоб завершити перехрестя швидкими темпами, на місці зібрали більше десяти одиниць техніки.

Вкладає асфальт польска фірма Drog Bud. Для того, щоб пропускати автомобілі, був організований реверсний рух. Проте деяким водіям зранку довелося постояти в пробці.

Нагадаємо, що розпочали ремонтувати Устилузьку вулицю та дорогу до Устиуга від Володимира у вересні 2020-го року. Траса національного значення перебувала у плачевному стані. Про необхідність проведення ремонту говорили роками.

Як розповів начальник Служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак, встигнути все планують до кінця червня-початку липня. 11-го червня керівник слудби на Волині зустрівся з народним депутатом Ігорем Гузем та мером Володимира Ігорем Пальонкою.

“Це дуже важлива подія. Процес іде. Разом з тим хочу сказати, що є багато планів взаємодії зі службою автомобільних доріг. Це дорога з Благодатного до Іванич, з Верби до Турійська і для міста – це вулиця Зимнівська. Є принципова позиція розпочати вулицю, причому капітально: троутари, зупинки і освітлення. Що маємо сьогодні: напрямок на Луцьк зроблено, на Нововолинськ – зроблено, через Нововолинськ на Львів – зроблено. Залишається напрямок Ковель і Любомль. Також, впевнений, найближчим часом буде зроблено”, – розповів Гузь.

Як зазначив міський голова Володимира Ігор Пальорнка, мешканці міста очікували на завершення робіт. У планах також зробити благоустрій для пішоходів, адже троутари не витримують критики. Їх планують вкласти бруківкою. для цієї цілі передбачили кошти з міського бюджету.

“Виділяємо кошти на облаштування тротуарів з бруківки. Також повинні оновити зупинки, щоб вони були сучасні. Їх виготовляють сьогодні у Польщі. В такому стилі будуть робитися і інші зупинки у Володимирі. Займаємося також місцевими дорогами комунального значення. Розвиток доріг – інвестиція в громаду, адже для інвестора повинні бути дороги”, – сказав Пальонка.

За словами Анатолія Посполітака, дорога будується на підставі урядової угоди між Польщею та Україною. Нарешті скоро буде видно результат співпраці і дорога буде здана вексплуатацію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця