<

У Володимирі-Волиньському військовий 14 бригади вчинив самогубство

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:02 | 25.05.2019 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

24 травня виявили військовослужбовця 14 ОМБр, який наклав на себе руки. Тіло солдата, родом із села Духче Рожищенського району, знайшли поза межами військової частини, у помешканні, яке той винаймав.

Про це інформує прес-служба 14 ОМБР у фейсбуці. Інцидент стався 24 травня. Ім’я солдата – Дмитро Климюк, він родом із села Духче Рожищенського району, – повідомляє Район. Рожище.

24 травня, під час шикування особового складу військової частини було виявлено незаконно відсутнього військовослужбовця.

Командуванням військової частини були організовані заходи зі встановлення його місця перебування. В післяобідню пору надійшла інформація про те, що його тіло було виявлено за межами військової частини, в помешканні, яке він винаймав – чоловік наклав на себе руки.

За даним фактом правоохоронцями Володимира-Волинського внесено дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження. Наразі поліція проводить докладене з’ясування всіх обставин цієї трагічної події.

Військовослужбовець проходив службу в пункті постійної дислокації. Зарекомендував себе позитивно й службових проблем не мав. Ніякої записки, яка б могла вказувати на причину такого вчинку, не залишив.

За даним фактом командиром військової частини призначене службове розслідування.

Редакція інтернет-видання “БУГ” висловлює щирі співчуття рідним та близьким солдата.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця