<

Вільний wi-fi доступний в центральному парку Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 11.10.2017 / Володимир / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Днями відновила функціонування зона вільного WI-FI у парку Слов’янський. Мережа із назвою “GALIAVYNA” працює відразу при вході у парк та дає потужний сигнал майже до Зарічанського мосту.

Минулого року, як відомо, виконавчий комітет міської ради провів роботи по створенню такої, нині актуальної, зони вільного доступу до мережі Інтернет. Було встановлене обладнання та отриманий трафік від одного з інтернет- провайдера міста. Нажаль, цей досвід успіхом не увінчався, про що йшлося в дописах активістів у соціальних мережах. Небайдужими жителями Володимира-Волинського, цьогоріч було прийнято рішення виправити ситуацію.

Відновлення повноцінного доступу до Інтернету через wi-fi заклали дівчата із ГО “Креатив студіо” у втілення проекту “Креативна галявина”, який реалізується за підтримки Київського діалогу та за співфінансуванням міської ради. Зі слів Анастасії Азанової (учасниціі ГО), значну роль у розв’язанні проблеми по створенню вільної wi-fi зони, відіграла Саць Любов – начальник відділу проектної діяльності та міжнародного співробітництва виконкома.  Вона проводила переговори з підрядниками.  Додаткове обладнання для якісного сигналу парком встановив підприємець Володимир Дзівичкевич, а трафік до нього надав провайдер Ланет.  Мережа “GALIAVYNA” розрахована на одночасний доступ до Інтернету для 50 користувачів при помірній їхній активності.

 “Щоб згуртувати громаду міста, активізувати її діяльність задля вирішення проблем і реалізації нових планів та ідей, нами, спільно із Саць Любою, були спроектований простий, але функціональний громадський простір. Це буде коло з лавочок, де одночасно розмістяться до 20 осіб, та дошка – “вікно креативних ідей” – , на якій можна буде фіксувати суть обговорення. Саме для популяризації цього місця, залучення молоді до нього, і необхідний був wi-fi,” – прокоментувала голова громадської організації Олена Омелюх.

Анонсуємо, що остаточний монтаж та фізичне відкриття публічного простору “Креативна галявина” заплановане на 16-й годину 11-го жовтня. ГО “Креатив студіо” запрошує долучитись до робіт по благоустрою території “всіх дужих та не байдужих”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер