<

Вільний мікрофон: що б зробили з путіним мешканці громад Прибужжя, якби побачили його

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:59 | 28.03.2022 / Володимир / , /
Перегляди
3067
/ коментарів 5

Пройшло більше місяця з дня вторгнення рашистських окупантів на територію України. Який настрій у мешканців громад Прибужжя та чи вірять вони у перемогу, дізналися у рубриці «вільний мікрофон».

Мешканці та гості громад стараються отямитися та адуптуватися до життя у період війни. Хтось з них налаштований позитивно та в повній бойовій готовності – а хтось сумує за втраченим та боїться знову почути звуки вибухів. Проте кожен, хто погодився сказати декілька слів у мікрофон, переконаний – Україна переможе, а путін буде жорстоко покараний!

Перехожі ділилися своїми емоціями, дякували ЗСУ за мирне небо та належний відпір ворогу і ділилися своїми ідеями розправи над рашистським президентом.

З настанням перемоги люди в першу чергу обіймуть всіх своїх близьких, висловлять щиру подяку військовим та поїдуть відбудовувати зруйновані міста.




коментарів: 5
  1. Я цю. Тварюку посадивби у клітку залізного колючого дроту та будяку і застеливби кропивою низ.І возивби повсій Украіні щоб люди бачили цю тварь а він іхні очі .І все його майно і його поплічників ,Вітдати Украіні.

  2. Бозюню коханий, які емоції!! Просто намазати “новічком”, та й по всьому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця