<

Вільний мікрофон: що думають мешканці Володимира про вакцинацію, ковід-сертифікати та масковий режим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 12.11.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
2269
/ коментарі 3

8-го листопада Володимир увійшов у червону карантинну зону. Як містяни адаптуються до карантинних обмежень, яке їхнє ставлення до вакцинації – цікавилися на вулицях міста з вільним мікрофоном.

На території Волинської області встановили червоний рівень епідемічної небезпеки.

Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 5-го листопада.

Про обмеження червоної зони БУГ повідомляв раніше .

Вони, до слова, не діють за умови, що 100% працівників та відвідувачів закладів чи заходів вакциновані від коронавірусу.

Жителі міста поділяються на тих, хто вакцинується, щоб зберегти здоров’я і на тих, хто вакцинується, аби залишитися на роботі. Також є противники вакцинації.

Отож, що думають володимирчани про червону зону і вакцинацію, дивіться у відео.




коментарів: 3
  1. Цікавіше було б подивитися повне відео без монтажу нарізок де звісно можна повикидати невигідні думки та зробити акцент на необхідному)

  2. Молодий мужчина вірусолог, вчений зі світовим ім’ям досліджує вакцину на людях? Звідки така інформація? Взагалі враження жалюгідне, навіть коментувати нічого. Хотілося б сказати що жаль людей, але винні так само і ті хто толерує і розповсюджує такі погляди…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця