<

Віктор Фіщук розповів про асфальтування вулиць і благоустрій у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 17.08.2016 / Володимир / /
Перегляди
269
/ Коментарі відсутні

17-го серпня у Володимир-Волинській міській раді відбулась прес-конференція начальника ЖКГ Віктора Фіщука з приводу асфальтування вулиць в міста та влаштування благоустрою.

Загалом у Володимирі-Волинському нараховується 238 вулиць і з них станом на 17-те серпня заасфальтовано 93. У відсотковому значенні цей показник дорівнює 39% від загальної кількості. В поточному році за перше півріччя ремонтні роботи проведені по 17-ти вулицях.

Вартісь робіт по 14 вулицях та їх підрядники вже зазначались під час їх інспектування Лялі. Також під час прес-конференції, пан Фіщук дав відповідь на ряд запитань та зауважень інспектора Ляля.

Ремонтні роботи на середину серпня завершили ще по 3-х вулицях: Гоголя (400 м), Станіславського (300 м) та Академіка Глушкова (150 м).

Також у Володимирі-Волинському проводять поточні роботи ремонти прибудинкової території – асфальтування підїздів до будинків та тротуарів біля них. Віктор Фіщук прокоментував ремонт прибудинкових територій за адресою Поліської Січі та Шахтарській, 21.

“Я не хочу говорити, що хтось робить погано, а хтось ні. Всі підрядники виконують умови договору. Коли завершені роботи по об’єктові, то їх спочатку приймає технагляд, а потім лише замовник. Якщо говорити про ремонт на Поліської Січі ( мале підприємство “Нововолинськсантехмонтаж” Анатолія Коптюка – ред.), то за роботи ніхто не заплатить, поки не будуть зроблено якісно роботи. Для прикладу і інші підрядники допускають помилки. На Професора Бобка “Аміла” також допустила кілька помилок і обіцяє їх виправити при ремонті вулиці Ковельської. Також ДПМК Луцьк також трохи зробило помилку при роботах по вулиці Володимирській і зараз виправляють. Так само і наше КП “Полігон” допускаю неточності і відразу приступає до їх виправлення.” – розповів Віктор Фіщук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок