<

Військовослужбовці 14-ї ОМБр зустрілися й одружилися на передовій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 4.09.2018 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарі 2

У лавах 14-ї ОМБр відсвяткували весілля між військовослужбовцями: 20-річною Надією та 26-річним Іваном.

Про подію розповіла прес-служба бригади на офіційній сторінці у Фейсбук.

“Коли йшов служити, навіть не підозрював, що війна так круто поверне мою долю. Але в перший же день, коли побачив Надю, одразу зрозумів – моя!” – ділиться спогадами Іван.

“Він дуже класно читав реп, я одразу звернула на це увагу, і в перший же день знайомства попросив мій номер телефону. А згодом як справжній чоловік довів, що я – його, а він – мій!” – додає наречена Надія.

Так 5 місяців тому починалася історія їхнього кохання, а сьогодні в Івана та Надії – вихідній. Сьогодні, змінивши військову форму на синю й жовту вишиванки, вони побралися неподалік передових позицій! Серед гостей – найближчі друзі, в якості подарунків – квіти у синьо-жовтих кольорах, очі Івана й Наді іскряться щастям, як шампанське, а побратими не нахвалять молодих.

Попереду в Надії та Івана ціле життя, відпустка і гучне весілля – вже вдома, з батьками й рідними, і величезні плани на життя, бо нареченій лише 20, а нареченому – 26, і їхньому коханню, здається, все під силу!

“Відколи ми разом, життя стало іншим, його для мене змінила Надя, бо таких, як вона, більше не існує. У ній є все – краса, жіночність, сила, вміння підтримати в потрібну мить… і гарно готувати (Надія – кухар)І головне – вона моя! Тепер назавжди!” – захоплено розповідає наречений, командир одного з підрозділів.

“Не знаю, як жила до зустрічі з Іваном. Тепер розумію – яке воно, щастя! Власне, одружитись тут запропонував Іван, бо в мене контракт закінчується швидше, ніж у нього, і він, мабуть, боявся, що я втечу… Та хіба тікають від своєї долі? Наші батьки вже з нетерпінням чекають на знайомство з зятем та невісткою й готуються до нашого весілля. Моя мама, приміром, не дочекається, коли нарешті привезу їй зятя,” – ділиться найсокровеннішим наречена.

Церемонія одруження недовга – слова «згоден» і «згодна» на запитання реєстратора шлюбу молодята випалюють майже одночасно. Схвильовані та щасливі вони приймають вітання.

І що додати? Попри війну, життя та молодість беруть своє, й закручують сюжети, яким позаздрить Голівуд, де фронт, бажання бути разом та щохвилинна небезпека зливаються в одне, і народжується щось неймовірне, вічне і прекрасне, дароване долею й Богом! Тож гірко, молодятя!




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа