<

Військові у Володимирі отримали нові холодильники для ООС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 21.07.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

39-й окремий зенітний ракетний полк, що дислокується у Володимирі-Волинському, 19-го липня отримав холодильник та морозильну камеру від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Згодом техніку відправлять на територію Операції об’єднаних сил для потреб полку.

Тимчасовий виконувач обов’язків командира ЗРП, підполковник Віталій Твардовський розповів, що потреба у цій побутовій техніці була ще місяць тому.

Тож, коли вони звернулися до народного депутата Ігоря Гузя, реакція була швидкою.

У рамках робочої поїздки народного депутата у Володимир, передали техніку разом із представником ініціативної групи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Назарієм Недбайлом, депутатом Володимир-Волинської міської ради від УКРОПу Сергієм Радкевичем та першим заступником міського голови Володимира-Волинського Ярославом Матвійчуком.

До слова, у штаті ЗРП – понад 400 військовослужбовців.

Т. в. о. командира Віталій Твардовський висловив вдячність Фонду та депутату за піклування про військову частину: «Ми, буквально, місяць тому звернулися до народного обранця з проханням допомогти нам. І вже сьогодні маємо холодильні установки. Їх незабаром передамо в зону  АТО (сьогодні – Операція об’єднаних сил – ред.)».

«Ми на постійному контакті з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», і чудово, що такі ідеї Ігор Петрович підтримує. Конструктивна співпраця дозволяє робити значні зміни, допомагати суспільству, тому в цьому однозначна перевага. А підтримка військовим потрібна сьогодні, як ніколи», – додав Ігор Гузь.

«Не можна забувати про те, що  в Україні тривають військові дії, гинуть наші найкращі і найсвідоміші патріоти. Ми, укропівці, не можемо стояти осторонь і намагаємося за фінансового сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримувати військових, які ціною власного життя стоять на сторожі цілісності нашої держави. Чуємо про потреби бійців, допомагаємо усім, чим можемо, і залучаємо до цієї підтримки якомога більше волинян», – сказав Назарій Недбайло.

«Володимирчани не можуть бути байдужими до потреб військових, бо у місті дислокується військова частина і постійно поруч люди в камуфляжному вбранні, які чекають чергової поїздки у зону бойових дій. Депутати міської ради від УКРОПу долучаються до формування вантажів у зону ООС відповідно до потреб бійців, з якими підтримують контакти, і використовують для цього допомогу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», – голова фракції УКРОПу у Володимир-Волинській міській раді Сергій Радкевич.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок