<

Відзначили гравчинь ЖФК «Ладомир» за здобутки в чемпіонаті України у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 19.12.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
260
/ Коментарі відсутні

16-го грудня у Володимирському ліцеї «Центр Освіти» відзначили нагородами та грошовими подяками гравчинь ЖФК «Ладомир» за здобутки в першому колі чемпіонату України з футболу 2022-2023.

Жіноча команда «Ладомир» здобула у колі чемпіонату 6 місце. «Ладомирчанки» стали єдиними серед жіночих клубів вищої ліги, які лідирують у футболі та у футзалі.

Серед учасників команди 12 гравчинь отримали звання «Майстер спорту України».

“Ми не повинні здавати свої позиції ніде – особливо в спорті. Вперше у цьому році наші гравчині мали можливість виїхали на навчання до Німеччини. Дякую нашим меценатам, що завжди готові підставити своє плече допомоги”, – висловився директор “Центру Освіти” Валентин Вірковський.

У 2017 дівчата стали фіналістами Першої ліги Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд. З того часу з кожним роком команда завойовує нові вершини.

У сезоні ігор 2019-2020 здобули перемогу на Чемпіонаті Україні з футболу Вищої ліги И-15 серед дівчат. Також їм вдалося здобути Кубок України з футзалу 2019 року.

“Переконаний, що завдяки талановитій грі цих дівчат про Володимир ще неодноразово почують в Україні та за її межами! Тож міська влада й надалі підтримуватиме команду та допомагатиме долати виклики війни”, – сказав міський голова Ігор Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа