<

Відзначення 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 9.05.2016 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

9-го травня у Володимирі-Волинському відзначили 71-у річницю Перемоги над нацизмом. Урочистості розпочалися з покладання квітів до обеліску Слави за участю представників районної і міської влади, організацій, установ, ветеранів 2-ої Світової війни, учасників АТО та громадськості міста.

Багато людей прийшли на площу Героїв, щоб вклонитися немеркнучому подвигу людей, які боролися з нацизмом та віддати данину пам’яті всім невинним жертвам страшної та жорстокої війни.

Продовжились урочистості в концертному залі КМЦ. Першим виступив міський голова Петро Саганюк, який привітав присутніх зі Святом Перемоги, подякував ветеранам, які своєю кров’ю захищали рідну землю та вручив учасникам війни квіти та грошові винагороди.

До привітань долучився і помічник народного депутата Андрій Бокоч, який висловив слова вдячності за вчинений учасниками бойових дій подвиг та вручив  від імені Ігоря Гузя подяки ветеранам Василю Павлову та Володимиру Сідому.

Завершилася офіційна частина концертною програмою, в якій взяли участь творчі колективи з міста Володимира-Волинського та району.

IMG_9769
IMG_9779
IMG_9781
IMG_9786
IMG_9789
IMG_9798




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер