<

Відремонтують вулицю Ковельську у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:40 | 12.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
14
/ коментарі 2

Рішенням депутатів міської ради Володимира-Волинського було виділити понад 23 мільйони гривень на розвиток соціальної інфраструктури Володимира-Волинського. Також, із державного бюджету до міста надійде 5,2 мільйони гривень для капітального ремонту вулиці Ковельської.

“5,2 мільйони гривень нам виділять із державного бюджету, це дякуючи сприянню нардепа. 700 тисяч ми виділимо із міського бюджету і стільки ж очікуємо від обласного. Зараз працюємо над тим, щоб визначити, що де потрібно.” – зазначив міський голова Петро Саганюк.

У планах міської ради не лише ремонт дорожнього полотна, а й облаштування тротуарів, карманчиків для зупинок, заміна бордюр.

«У місті Володимир-Волинський ремонтуватимуть дорогу за понад 5 мільйонів гривень із держбюджету! Працюємо далі!» – зазначив народний депутат України Ігор Гузь.

Служба автомобільних доріг у Волинській області повідомила, що Кабінет Міністрів України затвердив перелік доріг, які реставруватимуть за кошти із держбюджету. Отримали розпорядження №154-р від 14 березня 2016-го року УКРАВТОДОР у Волинській області напередодні, 30 березня. Серед переліку об’єктів,зокрема, є і вулиця Ковельська, що у Володимирі-Волинському, яка є дорогою державного значення.

Вулиця Ковельська пролягає через місто Володимир-Волинський, є частиною автодороги Т-03-02 «Піща-Шацьк-Любомль-Володимир-Волинський-Павлівка-Горохів-Берестечко-Козин», яку затвердили у розпорядженні Кабміну .

Довжина цієї дороги, якою щодня проїжджають безліч міських та іноземних автомобілів, сягає 2,2 кілометри. Для поточного ремонту цього об’єкту із Державного бюджету передбачено 5,2 млн гривень. За рахунок співфінансування обласного та міського бюджетів також планують спрямувати 1,4 млн гривень.

Також, міський голова наголосив, що  вже до Великодня планують заасфальтувати дві вулиці: Зубинського та Кальнишевського.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер