<

Відкриття виставки Ігоря Мацюка та його учнів. Відверта розмова про мистецтво у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:18 | 7.12.2016 / Володимир / /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

У вівторок, 6-го грудня, в культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулося відкриття персональної виставки Ігоря Мацюка та його учнів. На дійство зійшлось чимало гостей: художники, депутати міської ради та друзі митця.

“До мене було звернення від відділу культури чи не міг би під кінець року організувати виставку. Я погодився. Чому не персональна виставка? Я вирішив зробити такий креативний проект, оскільки я вчитель, показати свій доробок та доробок моїх учнів. Я не говорю проте, що це є вершина дитячої майстерності, майбутніх художників, але принаймі роботи цих дітей, які я показав зі своїми, є перспективні,” – розповів Ігор Мацюк.

Під час відкриття виставки, митець зауважиив, що частина його робіт пов’язана більше з містом Луцьком, адже, на думку пана Мацюка, Володимир – місто втрачених надій. Деталі у відео-сюжеті:

Під час відкриття виставки слова привітання та похвали лунали від начальника відділу культури та туризму Романа Віслобокова, директора художньої школи Адама Михалика, начальник соціального захисту Микола Матусевич, депутатки Віри Сєргєєвої, музиканта Сергія Шишкіна та інших присутніх колег художників та друзів.

Вдячність за навчання та натхнення висловили й учні, роботи котрих також виставлялись: Ірина Дузінська, Аня Орлюк, Наталя Міжеєва, Оля Орлова, Алла Лисюк та Тетяна Стрижкова.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер