<

Відкриття ЦНАПів відбудеться у Зимнівській об’єднаній громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 19.02.2016 / Володимир / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

23-го лютого відбудеться урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг у Зимнівській громаді. О 10-й годині у селі Зимне розпочне роботу основний центр за адресою вулиця Миру, 2. Також, в цей день відкриються ще три під відокремлених підрозділи у селах Льотниче, Бубнів та Селець.

Ініціатором створення ЦНАП виступила Володимир-Волинська районна Громадська організація «Зимне» та громадська організація «Центр розвитку та демократії» за сприяння Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив та посольства Канади в Україні.

Нагадаємо, що протягом 21-24-го січня відбулися робочі поїздки та зустрічі ініціаторів проекту з мешканцями сіл громади. На зустрічах зокрема виконавчий директор Фонду «Прибужжя» Борис Карпус розповідав про переваги відкриття та роботи таких центрів та можливості, які тепер отримають громадяни.

Разом із ініціативною групою, над створенням центрів працює голова Зимнівської об’єднаної територіальної громади В’ячеслав Католик. Зокрема є автором самої ідеї відкриття центрів із надання адміністративних послуг у Зимнівській об’єднаній територіальній громаді.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа