<

Відкриття пам’ятної дошки воїну АТО Михайлу Ілляшуку відбулось у Володимир-Волинському агротехнічному коледжі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 8.12.2015 / Володимир /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

8-го грудня у Володимир-Волинському агротехнічному коледжі урочисто відкрили пам’ятну дошку старшому сержанту радіолокаційних військ загиблому Михайлу Ілляшуку.

Михайло Ілляшук – уродженець села Свійчів Володимир-Волинського району, колишній студент тодішнього сільськогосподарського технікуму, який загинув 10-го лютого 2015-го року під час обстрілів проросійськими терористами неподалік міста Краматорськ.

Урочистості почали із виконання Гімну України, після чого виступив Петро Підгурець, підполковник авіації та учасник бойових дій колишньої Югославії, викладач дисципліни “Захист Вітчизни” у коледжі. Він розповів про сім’ю Ілляшуків та, власне, про загиблого Михайла.

Також Олександр – син Михайла Ілляшука, зачитав присутнім вірш.

До коледжу прибув капітан Дмитро Дар’їн, заступник командира роти з особовим складом, якому надали слово для виступу перед рідними Героя та присутніми.

До слова був запрошений колишній одногрупник Михайла Ілляшука – Юрій Собчан. Вшановували віршами та піснею Героя студенти коледжу – Яна Павловська, Анастасія Архімович та інші.

IMG_0315

Пам’ятну дошку освятив настоятель каплички Володимир-Волинського агротехнічного коледжу отець Сергій Місан.

“Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убієнних згуртує нас, живить нас, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі”, – сказала Ольга Ковальчук, заступник директора коледжу із виховної роботи.

Матір загиблого подякувала організаторам урочистостей за пам’ять про її єдиного сина.

IMG_0296
IMG_0304
IMG_0310
IMG_0319
IMG_0337
IMG_0341
IMG_0350
IMG_0363
IMG_0365
IMG_0329
IMG_0367
IMG_0328
IMG_0370




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер