<

Відкриття нового комп’ютерного класу в Хобултівській школі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 18.01.2017 / Володимир / /
Перегляди
18
/ Коментарі відсутні

17-го січня помічники народного депутата Ігоря Гузя Андрій Бокоч та Віктор Хиць, разом з головами Володимир-Волинської районної ради та РДА Романом Гуком та Наталією Василець відвідали Хобултівську ЗОШ.  Приводом візиту стало відкриття нового комп’ютерного класу.

Подія для школи не пересічна, адже 8 сучасних комп’ютерів полегшить впровадження інформаційних технологій у навчально-виховний процес та допоможе учням підвищити рівень здобутих знань.

Ми живемо в сучасному світі, який ставить перед дітьми завдання бути швидкими, чітко орієнтуватись у сучасному світовому просторі, а комп’ютери і створені саме для того, аби швидко орієнтуватися в інформаційних потоках. Завдяки державній програмі, яка профінансована урядом Китаю, в окрузі №19 з’являться 18 таких класів, – розповів Андрій Бокоч, коментуючи подію.

Загалом коштом державної субвенції за сприяння народного депутата Ігря Гузя в округ №19 вже закупили 4 комп’ютерні класи: у села Риковичі та Поромів, що в Іваничівському районі та села Суходоли і Хобултова, що у Володимир-Волинському районі.

Також гості поспілкувалися з керівництвом школи, ознайомилися з умовами навчання учнів та обговорили нагальні питання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер