<

Відкритість влади, спорт, оновлення міськвиконкому, медицина: які передвиборчі обіцянки реалізував міський голова Володимира за рік на посаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:11 | 7.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1017
/ коментарі 3

Міський голова Володимира Ігор Пальонка назвав основні пункти своєї передвиборчої прогарами, які вдалося виконати за майже рік на посаді мера.

Про це він розповів під час брифінгу 5-го жовтня, – передають на сайті міської ради.

Відкритість і доступність влади

Першою і найголовнішою зміною міський голова вважає те, що місцева влада стала відкритішою та більш підзвітною.

“Щодня повідомляємо про свою роботу на офіційному сайті та у соцмережах, знімаємо звіти міського голови”, повідомив мер Володимира .

Нові обличчя у міській раді

За час майже річної каденції Ігоря Пальонки проводились конкурси на заміщення вакантний посад керівників відділів та управлінь міської ради. Змінилося близько 30% апарату.

“Нам вдалося значною мірою оновити колектив міської ради, котрий націлюю на плідну роботу на благо громади та її жителів”, – додав очільник міста.

Розвиток спортивної галузі

Команда Ігоря Пальонки почала більше підтримувати спортивну галузь – виділяються кошти і на жіночу футбольну команду «Ладомир», котра нещодавно стала чемпіоном України і на ФК «Володимир», який цього року повернувся у змагання за першість області. Створюються і належні умови для занять спортом, завершується капітальний ремонт міського стадіону.

Оновлення у медичній галузі

У Володимирі, за словами міського голови, вкладаються кошти у розвиток медичної сфери, виділяються фінанси з місцевого бюджету на закупівлю сучасного обладнання та на ремонт ТМО. У цьому році на лікарню було виділено 20 мільйонів гривень.

“Чому, можливо, у цьому році все відбулось не так швидко, як хотілося б? Річ у тім, що багато часу зайняв процес реорганізації складу міськвиконкому та установ колишньої Зарічанської громади. Наразі виходимо у плановий режим роботи і будемо працювати над втіленням у життя подальших планів та передвиборчих обіцянок”, – роз’яснив Ігор Пальонка.

Про більше проробленої роботи мер Володимира звітуватиме перед усіма охочими жителями громади у залі РБК, після року на посаді. Також будуть опубліковані звіти про пророблену за рік роботу у ЗМІ.




коментарів: 3
  1. Змінилося близько 30% апарату? Вдалося оновити колектив міської ради ? Усі перейшли з Зарічанської сільради? Для цього збільшили штат ,перетягнули своїх.Ніякі обіцянки не виконані ,один піар.Повний 0.

    • Міська рада живе в іншій реальності, і ця реальність не пересікається з жителями міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер