<

Дебати між кандидатами на посаду міського голови Володимира-Волинського у студії “БУГ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:40 | 20.10.2015 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Журналісти інтернет-видання “БУГ” на даний момент у телефонному режимі запросили усіх кандидатів на посаду міського голови Володимира-Волинського взяти участь у дебатах.

Ефір відбувся о 18:15 за адресою вул. Ковелсьська, 74. Чекали усіх! “БУГ” – вільна, незаангажована платформа. Не ігноруйте свій електорат. 25-те жовтня вже незабаром!

Редакція у місті Володимир-Волинський: 
Пошта – bugorgua@gmail.com
Телефон +38 (096) 965-66-91




коментарів: 7
  1. Кандидати бояться і не вміють говорити один зодним. Як вони планують містом керувати?

  2. А ви що думали що всі шестеро прийдуть? Зіня сюди не прийде бо то Гузя видання та й говорити він боїться, Коба тоже сам собі на умє.А динилович дійсно буде і дальше мером. Хотя б хотілось щоб був Хомич.

  3. Одне незаангажоване інтернет-видання визначило після цих дебатів таку розкладку: Совальська – 21%, Саганюк – 20%, Зінкевич – 19%,Хомич – 15%, Юнак – 14%, Коба – 11% голосів.

  4. Юнак збитий льотчик в політиці, його просто законно розводять на гроші! Я сама отримала від нього кошти а голосувати буду за господаря Саганюка!!!

  5. Саганюк-господар ще той…для себе!Спочаику був без кольору,потім помаранчевим,потім синім,а зараз шоколадним!Чи за нього добровольцем пішов і загинув Діма?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок