<

Відкрили кримінальне провадження: на пункті пропуску «Устилуг» у чоловіка виявили фальшивий COVID-сертифікат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:49 | 15.12.2021 / Володимир / , /
Перегляди
572
/ Коментарі відсутні

Минулого тижня 46-річний волинянин та 21-річний житель Житомирщини у пункті пропуску «Устилуг» надали прикордонникам міжнародне свідоцтво про вакцинацію на своє ім’я із ознаками підробки.

За цими фактами правоохоронці Володимира внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу  України, повідомляє поліція Волині.

Свідоцтва вилучили та направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи. 

Під час розслідування кримінального провадження за фактом використання підробленого свідоцтва про вакцинацію встановлено, що 33-річний вінничанин виготовив завідомо підроблене міжнародне свідоцтво про вакцинацію на своє ім’я, вказавши в ньому завідомо недостовірні відомості про проведену вакцинацію.

За цим фактом дізнавачі  відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків) Кримінального кодексу України.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер