<

Відкрили кримінальне провадження за забруднення земель, яке виявив активіст з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 26.02.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
31
/ коментарі 2

За забрудення земель неподалік Володимира-Волинського відкрили кримінальне провадження за статтею 239.

Нагадаємо, активіт з Володимира Тарас Сватко ввечері 24-го лютого повідомив, що став свідком того, як у ґрунт з переповнених відстійників Володимир-Волинської птахофабрики зливають нечистоти. Він викликав поліцію для документування протизаконних дій.

Читайте також: В ґрунт з відстійників птахофабрики у Володимирі зливають нечистоти, – активіст Сватко.

Нечистоти з відстійників птахофабрики викачували на землі мінооборони, – Сватко.

Припинили вчинення злочину, забруднення земель, домоглися фіксації злочину, – ативіст про події з нечистотами птахофабрики у Володимирі

Інформацію про відкриття провадження БУГу підтвердив в.о.керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури Олег Лісовецький 26-го лютого.

Як він зазначив, на місці події працювали правоохоронці. Було відкрите провадження за ст. 239 ККУ “Забруднення або псування земель”.

Згідно зі статтею, дії із забруднння або псування караються штрафом до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо буде встановлено, що ті самі діяння спричинили загибель людей, їх масове захворювання або інші тяжкі наслідки, то вони караються обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Головне фото взяте з фейсбук-сторінки Тараса Сватка.




коментарів: 2
  1. Чим займається еколог міської ради і чи не пора йому шукати нову роботу ,бо це вже не перше забруднення довкілля цим курятником .Цікаво чим закінчтилось попереднє розслідування і чи хтось поніс покарання .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа