<

Відкрилась перша спільна виставка художників Володимира-Волинського і Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:19 | 30.08.2019 / Володимир / , /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

30-го серпня відбулося відкриття першої спільної виставки художників із Нововолинська та Володимира-Волинського. 32-є митців представили свої роботи у різних стилях та на різну тематику у фойє культурно-мистецького центру Володимира-Волинського.

Спільна виставка налічує 45 картин у різних техніках, а саме: олійний живопис, акриловий, графіка, «холодний» та «гарячий» батик і гобелени.

Як розповіли організатори, презентувати свої роботи зголосились 10 художників із Нововолинська та 22-є – із Володимира-Волинського. Серед них Валерій Приступа, Іван Кечма, Сергій Омельченко, Наталія Нечипорук, Лідія Стрижачук, Олександр Палій та інші.

Андрій Мужевітін, художник із Нововолинська, представив свої нові роботи.

“Є і абстракція, і пейзаж – місцевість між Володимиром-Волинським та Нововолинськом. Спільна виставка – це давня мрія митців обох міст. Відчувається професійний рівень художників із Володимира – одразу помітно, що тут є художня школа. Сподіваюсь, цю виставку ми згодом експонуватимемо і в Нововолинську”, – зазначив він.

Подивитися на роботи художників можна, завітавши до культурно-мистецького центру у Володимирі-Волинському. Виставка діятиме до 9-го жовтня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер