<

Відійшов у вічність Заслужений вчитель України директор Володимир-Волинської школи № 5

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 9.02.2015 / Володимир /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

На 71 році життя відійшов у вічність Заслужений вчитель України, незмінний директор Володимир-Волинської загальноосвітньої школи № 5, депутат Володимир-Волинської міської ради Анатолій Антонович Кореневський.

Анатолій Антонович був шанованою у древньому Володимирі людиною, – пише Волинь:Світ

Народився у сусідній Польщі у Грубешівському районі Люблінського повіту. З 1945 року сімя Кореневських переїхала на Волинь – спочатку у село Мовчанів, а через деякий час до Володимира-Волинського.

Після служби в армії закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка та повернувся до Володимира.

У княжому місті спочатку був заступником директора середньої школи № 4, а згодом коли було прийнято рішення про будівництво ще однієї нової школи № 5 з перших днів очолив цей колектив.

З моменту будівництва школи і до самої смерті був її незмінним директором. У минулому році Анатолій Антонович зустрів у колективі вчителів свій 70-ий  ювілейний День народження.

Анатолій Кореневський вів активне громадське життя – був заступником голови відомої у Володимирі-Волинському громадської організації «Рідне місто», яку очолював тоді мер Петро Саганюк. Неодноразово обирався депутатом як Волинської обласної Ради, так і Володимир-Волинської міської ради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця