<

Віддали одноденний заробіток: працівники виконкому Володимир-Волинської міськради купили обладнання для лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 21.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ коментарів 25

Працівники виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради перерахували свій одноденний заробіток на потреби лікарні. Загальна сума зібраних коштів становить близько 67 тисяч гривень.

Про це інформують на сайті Володимира-Волинського.

Ці гроші – спільний внесок працівників усіх відділів та управлінь виконкому міської ради.

За них в територіальне медичне об’єднання уже закуплено електрокардіограф, решту фінансів спрямують на закупівлю інфузомата та пульсоксиметра.

Читайте також:

Майже 9 мільйонів гривень мобілізовано містом, громадами та меценатами на забезпечення медустанов Володимира-Волинського




коментарів: 25
    • Це медикам таку зарплату потрібно або і більшу!А їх на мінімалку всеодно нічого не роблять корисного, штани протирают!

  1. Ну якщо припустити що їх там десь біля сотні то не так багато і виділили. Напевно з прибиральниць по тисячі а решта з них,

  2. ці чиновники всі разом роками гребуть мільйони з міської казни на незаслужені та необгунтовані премії та доплати а тут дали разом кілька десятків тисяч – о це подвиг -стид та сором.

  3. і ще . Менше треба було десятиліттями гроші дерибанити з міської казни наліво та направо ,а треба було тоді думати за придбання матеріалів та устаткування нашоі лікарні і тепер не треба було зараз скидатися на такі потреби…

  4. Здивована а чому Новік таке перший не зробив ми ж завжди най най перші і кращі

  5. А кому впадло дати свою зарплату? Скиньте і поможіть лікарні! Моя мама робила а сільраді, знаю що це за робота

  6. Міська рада ніколи не стоїть осторонь проблем в місті. Все можливе робиться щоб в складних умовах сьогодення допомогти фінансово чи матеріально нашому ТМО. А також її працівники, це тіж самі жителі міста, завжди долучаються до допомоги. І хоч можливо це і невелика фінансова допомога, але закуплене обладнання є необхідним у боротьбі з пандемією.

  7. всі такі “фінансові” допомоги від чиновників міста насправді окозамилювання як влада нібито допомагає лікарні . А ось чому міськвикоком не прийняв насправді важливе рішення обмежити заробітні плати чиновникам і ці кошти щомісяця передавати на потреби лікарні . Судіть самі при окладах чиновників 4000-6000 грн їхня заробітна плата за рахунок незароблених і самнівних доплат та премій досягає 20-30 тисяч в місяць , а в чиновників вищого рівня міста і ще більше ( дивись їхні деклараціі за 2019 рік)і це все з кишень платників податків , адже ці чиновники своєю працею не створюють додаткову вартість для бюджету а тільки зідають, як бачимо,і ще і з великим апетитом місцеві бюджетні кошти ….

  8. і ще як би влада більш відповідально ставилась до проблем лікарні , то можливо пан Клачук не пішов з посади і що ми маємо – в.о. керівника призначено особу без досвіду роботи на керівних посадах ( а треба як мінімум 3 роки на нижчих керівних посадах ) і мабуть тому вона яавляється родичкою начальника обласного управління медицини і що в нашій лікарні не найшлося інших фахівців з відповідним досвідом , а я думаю їх там чимало ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця