<

Відбувся робочий візит та звіт нардепа Гузя у селі Березовичі Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:38 | 28.12.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Народний депутат України Ігор Гузь побував у навчальних закладах села Березовичі Володимир-Волинського району (садочок та школа). Також, політик відвідав місцеву амбулаторію та обговорювали питання утворення об’єднаної громади із голової сільради.

Ігор Гузь в супроводі помічників та сільського голови Юрія Ковальчука відвідав місцевий садочок. Після цього зайшли до амбулаторії, де завідувач закладу Лариса Садкова розповіла, що у них працює стоматологічний кабінет, облаштовані 5-ть місць для стаціонарних хворих, є обладнання для проведення різноманітних досліджень. До народного депутата медики звернулись з проханням допомогти в заміні вікон на енергозберігаючі, бо в приміщенні медпункту прохолодно.

Приміщення амбулаторії з вулиці

Також нардеп відвідав Березовичівську школу, де за дофінансування із державної субсидії були замінені всі вікна в школі. Директорка Тетяна Пилюпюк розповіла як вони через систему “Prozorro” зекономили кошти і саме це дозволило замінити всі вікна у школі. Надалі, директорка планує працювати в напрямку утеплення фасаду навчального закладу.

Також в приміщенні школи відбувся черговий звіт народного депутата Гузя перед виборцями. Ігор Гузь розповів за свою роботу у Верховній Раді України та зокрема на виборчому окрузі. Присутні отримали змогу поставити політику запитання. Зокрема, переважна більшість питань стосувались шкільких автобусів, рейсових автобусів між селами, спортивного інвентаря, захисних сіток на вікна у спортивному залі та питання лісового господарства.

Також політик нагадав, що його фонд “Прибужжя” підтримує малі інвестиційні проекти, та після новорічних свят буде черговий набір заявок на реалізацію міні-грантів. Запросив присутніх об’єднуватись та писати і подавати проекти.

Важливим питанням, котре обговорювали стало яке рішення приймуть місцеві жителі: чи створять власну об’єднану громаду, чи доєднаються до Зимнівської, або ж об’єднаються із Оваднівською і разом підуть на вибори? Присутні педагоги висловили думку, що хочуть власну громаду, але якщо не вдасться, то більше перспектив у них в складі Зимнівської ОТГ. Із сільким головою було домовлено провести зустріч активних жителів села, депутатів орієнтовно в кінці січня та спільно визначити напрямок роботи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер