<

Відбулася перша сесія новообраної Волинської облради: посвідчення отримали депутати з Володимира та Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 25.11.2020 / Іваничі, Володимир, Любомль, Нововолинськ /
Перегляди
167
/ 1 коментар

25-го листопада відбулась перша сесія Волинської обласної ради восьмого скликання. Новообрані депутати отримали посвідчення.

Серед них – представники Володимира та Нововолинська. Окрім депутатів сесію відвідали і новообрані мери двох міст Борис Карпус та Ігор Пальонка, а також народний депутат від округу Ігор Гузь.

Сесію розпочав голова обласної виборчої комісії Іван Лазорко. Він зачитав протокол виборчої комісії та вручив усім депутатам посвідчення депутата обласної ради.

Нагадаємо, Нововолинську громаду у раді цієї каденції представлятиме Юрій Сиротюк (За майбутнє). Також мандат отримав колишній голова Поромівської громади Євгеній Недищук (За майбутнє).

Від Володимира-Волинського до ради пройшли та отримали мандати Ярослав Матвійчук (За майбутнє) , Валентин Кошельник (За майбутнє), а також Сергій Юнак (Слуга Народу) .

Ще район представлятимуть Віктор Олійник (Батьківщина), Олександр Бик (Свобода) та інші.

Замість Лідії Томашевської, яка склала мандат, в раду пройшов Володимир Дибель від Сили і Честі з Любомля.

Зазначимо, що під час першого засідання обрали голову обласної ради. Ним став Григорій Недопад від За майбутнє. Першим заступником голови Волинської обласної ради став «свободівець» Юрій Поліщук, заступником – Григорій Пустовіт.

Читайте також: Остаточний список депутатів Волинської облради: від мандатів відмовилися 17 обранців.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер