<

Відбулась третя гра Володимир-Волинської Ліги «Mind Game»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 25.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

22-го липня відбулась третя гра Володимир-Волинської Ліги «Mind Game». Між цією та попередньою грою минуло  більше 4-ох місяців.

Протягом карантину організатори влаштовували онлайн-квізи, аби усі охочі могли «розім’яти мізки», не виходячи з дому. Проте емоцій, які ти відчуваєш під час командної гри офлайн, перед моніторами не отримаєш. Тому усі з нетерпінням очікували на послаблення карантину та дозволу на проведення масових заходів.

Тому щойно оголосили реєстрацію, зголосилось взяти участь 5 команд: «Break the Record», «REVERS», «Дев’ятка», «Октагон» та «BANDA».

Організатори доклали максимум зусиль, аби забезпечити дотримання усіх карантинних вимог, розповів Ярослав Пилипюк.

Спільно з рестораном «Маяк» ми дотримувались всіх санітарних норм: команди були через столик, відстань зберігалась. Гадаю, в такий карантинний час такі заходи будуть посилювати імунітет кожного з нас, коли ми всі будемо отак надихатися, заряджатись позитивом, хорошими емоціями. Будемо продовжувати в тому ж дусі, щоб Володимир-Волинська ліга була однією з кращих і наші найкращі команди представляли нас на всеукраїнській лізі гри «MindGame».

Організатор Дмитро Омелянюк також поділився своїми враженнями від першої, після тривалої перерви, гри:

Від себе хочеться додати, що ми раді повернутись, раді бачити ваші усміхнені, розумні обличчя. Так як гра була «післякарантиновою», то ми пробували адаптуватись під карантинні норми, дотримуватись рекомендацій. В подальшому плануємо більше ігор, заходів, як рейтингового формату, так і позарейтингового. Я думаю, багато наших гравців з минулих ігор ще бояться грати, у зв’язку з карантином, але поступово потрібно повертатись до звичного всім ритму, тому чекаємо всіх з нетерпінням на наступні ігри Володимир-Волинської Ліги Mind Game!

Після дев’яти турів різноманітних за змістом та складністю завдань, перемогу здобула команда «Break the Record». Усі команди отримали призи та заохочувальні подарунки від партнерів-спонсорів Володимир-Волинської Ліги «Mind Game».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер