<

Відбудуться громадські слухання щодо повернення місту Володимиру-Волинському історичної назви «Володимир»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:10 | 26.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
2405
/ коментарів 10

9-го вересня о 17:30 у культурно-мистецькому центрі у Володимирі відбудуться громадські слухання щодо повернення місту історичної назви.

З матеріалами громадських слухань члени громади можуть ознайомитись у організаційно-виконавчому відділі виконавчого комітету міської ради, – повідомляють на сайті Володимира.

На громадські слухання запрошуються представники інститутів громадянського суспільства та жителі Володимирської громади, депутати, керівники виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації.

Пропозиції та зауваження з питання повернення місту історичної назви приймаються в письмовій формі до 7 вересня включно. Їх можна надіслати на електронну чи поштову адреси (vvdoc@ukr.net; вул. Данила Галицького, 5, м. Володимир , 44701) із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.




коментарів: 10
  1. Вони вже все “порішали” і думка людей не цікава. На слухання запрошуються жителі Володимирської громади ,зрозуміло? Тобто нас, жителів міста Володимир-Волинського та району, вже ніхто в рахунок не бере.

    • Коню зрозуміло, що ти за стару назву. Надто вже гарно вже вималював теперішню . І як,- приємно було стльки букв вимальловувати? Можна було просто написати Вол-Вол., бо ти з тої категорії, котрим “какая разніца” і вони плюють на історію. А ще прикольно, коли “тіпки” жодної копійки податків за життя не заплатили , проте дуже переживають за перевитрати бюджету

      • алик, а те, шо було 50 років тому – це історія чи ще ні ? з якого терміну починаеться історія, на твій погляд ?

  2. Та скільки можна… Поверніть нормальну назву Володимир! Образливо трішки коли соліст групи Моторола назвав місто “Володимир-Волинськ”. Чому місто “Волинський” бо в москалів є вже місто Володимир, і тому наше місто назвали “Володимир-Волинський”.

    • справа не в назві, а в тому, шо такі як мотлох плюють на людей і вважають, шо все повинно бути як їм заманеться…вони називають це демократіею…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа