<

Відбудуться громадські слухання щодо перейменування Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 9.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
820
/ Коментарі відсутні

Громадські слухання відбудуться 9-го вересня о 17:30 у культурно-мистецькому центрі. Обговорюватимуть питання щодо повернення місту Володимиру-Волинському історичної назви «Володимир».

З матеріалами громадських слухань члени громади можуть ознайомитись у організаційно-виконавчому відділі виконавчого комітету міської ради (понеділок-п’ятниця з 08:00 до 17:15), що знаходиться за адресою вулиця Данила Галицького, 5, інформує Офіційний сайт міської ради.

На громадські слухання запрошуються представники інститутів громадянського суспільства та жителі Володимир-Волинської міської територіальної громади, депутати, керівники виконавчих органів міської ради, підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації.

Перед початком громадських слухань буде проводитись реєстрація учасників для якої необхідно пред’явити паспорт або інший паспортний документ. Адже у списку учасників громадських слухань зазначаються прізвища, імена, по батькові учасників, дата їх народження, місце реєстрації, місце роботи або рід занять, а також ставляться підписи зареєстрованих.

Пропозиції  та зауваження з питання повернення місту Володимиру-Волинському історичної назви «Володимир» приймаються в письмовій формі до 7-го вересня 2021 року включно.

Їх можна надіслати на електронну чи поштову адреси (vvdoc@ukr.net; вул. Данила Галицького, 5, м. Володимир-Волинський, 44701) із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає.

Читайте також: Виборювання історичної справедливості: делегація з Володимира дізналася про досвід перейменування Переяслава

«Назва міста – це не питання історії, це питання майбутнього»: провели чергове обговорення перейменування Володимира




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок