<

Верстава: сучасна автошкола діє відтепер і в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 17.12.2020 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
1088
/ Коментарі відсутні

Сучасна автошкола «Верстава», яка вже два роки розвивається та набирає обертів у Володимирі, з’явилася також у Нововолинську. Майбутнім водіям пропонують великий автопарк для практики, комфортні умови навчання, а також зручний графік.

Автошкола «Верстава» у Нововолинську знаходиться за адресою проспект Дружби, 6А (третій поверх, приміщення АТБ).

Нагадаємо, раніше БУГ розповідав про автошколу у Володимирі-Волинському.

Школа здійснює підготовку та перепідготовку водіїв за категоріями: А1, А, В1, В, С1, D1, D, BE, C1E, СЕ. Це майже усі категорії, що є у посвідченні водія.

Сучасний автопарк з 10 машин «Citroën» – це те, на чому практикуються учні Верстави. Окрім того є три вантажні авто, три причепи та два автобуси. З часом планують автопарк розширити, щоб було комфортно працювати, розповів викладач школи Андрій Войтичук.

Також у школи є великий майданчик для практичної їзди та «родзинка», вчитися до якої хочуть потрапити багато хто з учнів. Ірина Тєрєхова працює викладачем та інструктором в школі вже близько року. Як розповідають учні, з таким інструктором дуже легко знайти спільну мову, а підхід до навчання у Ірини більш ніжний.

Сама пані Ірина розповідає, що їй подобається працювати з людьми, які чітко вирішили, що хочуть досягнути цілі: стати вправними і досвідченими водіями.

Учні розповідають, що обрали Верставу через зручне розміщення, гнучкий графік, комфортні умови та молодих викладачів. Також роль зіграли хороші рекомендації від друзів з Володимира, тому що там школа дуже популярна.

Верстава – це команда спеціалістів, які знають свою справу. Телефон для контактів: (096) 166-18-28.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа