<

Вдруге вандали понищили огорожу новорічної ялинки Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 27.12.2016 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарів 5

В ніч із 26-го на 27-ме грудня невідомі особи пошкодили новорічну огорожу центральної ялинки Володимира-Волинського. 

Нагадаємо, що загородження придбали цьогоріч за 50 тисяч гривень. За три останні ночі, це вже другий раз невідомі особи ламають загородження. Перший раз вандали новорічну інсталяцію спробували поламати в ніч з 24-го на 25-те грудня ( з суботи на неділю) в переддень католицького Різдва.

“Таке враження, що в нас у місті нікому нічого не треба. Це вже другий раз коли молоді люди ламають загородження, а працівники КП “Полігон” змушені його ремонтувати. Перш ніж критикувати, тре людям щоб вони показали, що зробили…” – висловив обурення мер Петро Саганюк на брифінгу.




коментарів: 5
    • Ну і де мусорня(інакше іх і не назвеш) ,чи вони тільки вміють кришувати контофакт ,самолгоноваріння і валютчиуків ,а пару накурених дебілів спіймати не можуть .

  1. Так стоїть камера на готелі,і направлена на площу міста!Не розумію-у чому проблема?..

  2. це буде продовжуватись до тих пір пока поліція не займеться роботою по наведенню порядку, я думаю що після першого разу потрібно було знайти винуватців а не чекати продовження, адже всі прекрасно знають хто і як виховувався всі останні роки, це пропаганда насильства, грабування, розбої що йде з телебачення, на вулицях керують “активісти” в балаклавах і ніхто їх не зупиняє бо владі це вигідно, щоб відволікти людей від вирішення дійсних проблем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер