<

Вчителя з Володимира нагородили обласною премією імені Гошовського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:15 | 5.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1351
/ Коментарі відсутні

30-го вересня у Луцьку на урочистостях з нагоди Дня вчителя нагородили педагога загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів №1 міста Володимира.

Про це повідомили на сайті громади Володимира.

Василь Горбач – вчитель інформатики у ЗОШ №1. У 2021-му році його кандидатуру було рекомендовано до нагородження щорічною обласною премією імені Й.В. Гошовського за заслуги в сфері освіти.

У школі чоловік працює з 2013-го року, за цей час здобув авторитет та повагу як серед колег, так і серед учнів та батьків. Педагог  постійно вдосконалює свій професійний рівень,  ефективно використовує сучасні інформаційні технології.

Василь Леонідович працює у класах із поглибленим вивченням інформатики, його вихованці з року в рік є переможцями ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій. 

Премія імені Й.В. Гошовського – не перший здобуток педагога. У 2017-му році Василь Горбач провів міський семінар вчителів інформатики на тему “Новітні підходи до вивчення інформатики у середній загальноосвітній школі”, у 2021 році – семінар із ВВЦПРПП на тему “Дистанційне навчання на платформах ZOOM, Google Classroom, Google Meet”.

Василь Леонідович брав участь у професійному конкурсі “Вчитель року 2018” у номінації “Інформатика”. Також у 2018-му році йому була встановлена стипендія міської ради для обдарованої молоді “Майбутнє Володимира” та премія ради міста “Успішний педагог на 2017-2020 роки”.

У 2019– 2021 роках Горбач Василь Леонідович працював викладачем курсів по веб-дизайну та програмуванню Тернопільської школи програмування, що функціонувала на  базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 міста Володимира.

У 2020-2021 навчальному році методичну розробку вчителя “Інформатика. Збірник завдань для державної підсумкової атестації” визнано переможцем І (міського) етапу виставки дидактичних і методичних матеріалів “Творчі сходинки педагогів Волині”.

“Щиро вітаємо педагога та бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, вдячних учнів і батьків та подальшого професійного зростання!”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер