<

Вчителька початкових класів ліцею №3 у Володимирі стала переможницею в одній із номінацій у всеукраїнському конкурсі «Учитель року 2023»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 10.02.2023 / Володимир / , , , /
Перегляди
4003
/ Коментарі відсутні

Вчителька початкових класів №3 у Володимирі Тетяна Васильків стала кращою у номінації «Креативний педагог» у всеукраїнському конкурсі «Учитель року 2023».

Про це написали на сторінці ліцею в фейсбуці.

3-го лютого 2023 року у Волинській області завершився другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта». Педагогічну майстерність, професійні уміння на цьому етапі представляли 12 конкурсантів.

Педагоги під час проведення таких випробувань, як «Методичний практикум» та «Урок», втілювали концептуальні засади Нової української школи, етичну складову професійної компетентності, розставляли виховні акценти під час розгляду педагогічних ситуацій.

Учителі початкових класів щедро ділилися з колегами педагогічними здобутками, демонстрували нові педагогічні ідеї, креативність, знання психологічних особливостей учнів та почуття гумору. Вони показали широкий спектр методів, форм, засобів, педагогічних прийомів, що дозволило розкрити їх неповторність і педагогічний талант.

Журі відзначило конкурсантів за високий фаховий та професійний рівень, педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання з предметів у початковій школі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер