<

Вчетверте за рік: у Володимирі знову затопили приміщення, де прищеплюють молоді патріотизм та любов до спорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 7.10.2021 / Володимир / /
Перегляди
1639
/ 1 коментар

У Володимирі четвертий раз у цьому році підтопили приміщення ГО «Zелений маяк», там мав бути організований молодіжний простір «Вершина», якраз під час фінішної стадії ремонту. Владу просять посприяти з пошуком нового приміщення.

Про підтоплення розповів організатор молодіжного простору, який займається патріотичним вихованням та фізпідготовкою місцевої молоді Руслан Бормовий у фейсбуці.

“Ну от і припливли, в прямому сенсі цього слова. Приміщення де мав бути молодіжний простір ВЕРШИНА – знову затопило (вже у 4-те в цьому році)…. А рік, ще не закінчився”, – йдеться у дописі.

Всі ремонтні роботи, які проводились у приміщенні вданий момент, поставили на «паузу». Там зробили вже освітлення, поміняли розетки і вимикачі, пошпаклювали стіни, частину стін поґрунтували та приготували до фарбування і т.д.

“Я не знаю як можна вчити дітей, давати їм якісь корисні знання, займатись спортом, розвивати фізичні можливості – в приміщенні, яке раз в 2-3 місяці топить. Як взагалі можна там щось робити?”, – скаржиться чоловік.

Він просить місцеву владу посадовців, та усіх, хто має можливість, допомогти та посприяти у виділенні відповідного приміщенням для ГО «Zелений маяк», яке постійно займається розвитком дітей міста із жовтня 2014 року.

“Ми дали понад 60 майбутніх офіцерів, які вчаться у військово-спортивних ліцеях та ВУЗах. Від нас в ЗСУ служить 5-ть контрактників, яких ми навчали. Ми даємо знання з першої домедичної допомоги! Організовуємо командні кібер-турніри для дітей, дитячі табори, змагання серед шкіл і т.д. і т.п.”, – розповів керівник організації.

Він додав, що проєкт молодіжного простору «ВЕРШИНА» у Володимирі «заморожується» і підшукується нове приміщення.

“Минулій владі на нас було “все рівно”, хочеться вірити, що новій це не так!”, – звернувся до посадовців Руслан Бормовий.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер