<

Варто подумати про те, щоб перейняти досвід ковельської лікарні та об’єднати вторинку та первинку в одній медустанові, – Ігор Пальонка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 21.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1632
/ Коментарі відсутні

Володимиру, щоб зекономити кошти для розвитку місцевої медицини, можна перейняти досвід Ковеля й об’єднати вторинку та первинку в одне підприємство. Варто насамперед обговорити це питання з медиками в керівниками медустанов міста.

Про це розповів очільник міста після візиту в Ковельську лікарню та спілкування з її керівником Валентином Вітером.

Нагадаємо, міські голови Володимира та Нововолинська Ігор Пальонка і Борис Карпус та їхні заступники, начальники комунальних господарств та управлінь відвідали місто Ковель. Тут побували на кількох об’єктах, які є успішним прикладом ведення господарства. 

Серед них, за словами Пальонки, і місцева лікарня, досвід якої варто перейняти і спробувати застосувати на місцях. Але перш за все це обговорити з медиками.

Так, меру Володимира сподобалась ідея щодо об’єднання вторинки та первинки в одне підприємство. Він зазначив, що в такий спосіб можна зекономити чималі кошти на адмініструванні, які згодом можна вкласти в покращення бази медичного закладу.

“Зараз ми відстоюємо опорність нашої лікарні, щоб залучити кошти і поступово її розвивати. У Ковелі первинку і вторинку об’єднали. На мою думку, це корисно. Адже менше коштів витрачається на адміністрацію і більше вкладається в розвиток медзакладу. І ми це будемо аналізувати для того, щоб подумати, що можна зробити в нашому місті”, – розповів Ігор Пальонка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер