<

«Вантажівки їдуть через центр міста, а на наші звернення ніхто не реагує», – Петро Саганюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 19.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк розповів, що для міста черговою проблемою стає рух великогабаритних автомобілів через центр.

Про це мер повідомив під час оперативної наради 19-го лютого.

“Мене тривожить, що містом стає більше їздити великогабаритних автомобілів. Вантажівки їдуть через центр, а на наші звернення служби не реагують. Будинки старі і не готові до таких вібрації,” – наголосив Петро Саганюк.

Міський голова додав, що постало гостро питання будинку по вулиці Князя Василька,2, де раніше встановили маячки щоб стежити за станом стін. Зараз маячки показали, що будинок має деформації і потрібно укріплювати його.

“Днями автобус заїхав на площу. Відставили клумби і заїхав,” – акцентував міський голова Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що міський голова Володимира-Волинського однією з найбільших проблемою міста вважає гральний бізнес. За словами Петра Саганюка




коментарів: 5
  1. В місті повний бардак ,гральних автоматів купа ,мусорня весь цей бізнес кришує ,а папік жаліється .Сміх тай годі . А про грузовий транспорт ,так не треба була давати дозвіл на магазини з будматеріалами ,в центрі міста ,подивітся що робиться на Гайдамацькій ,там скоро геть будівлі порозвалюються від грузового транспорту ,то він не знає чий там бізнес ,нехай в синочка спитає .

    • Туди фури не їздять, лише вантажівки до 7 тон. Часто буваю у них на території і добре знайомий з людьми які там винаймають місце. Вантажівки катають постійно по шевченка до панбуда. А ще по зимнівській вбивають дорогу і будинки які геть не готові до таких машин. Так як на фури в Україні грузять точно не по 20 тонн а по 30-40 майже кожен раз

    • Хочуть все дешево і зручно, підприємці можуть доставляти бусиками тільки чи клієнт захоче платити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер