<

В Устилузі вилучили підакцизних товарів на 300 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 13.09.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Факти незаконного виготовлення, зберігання та збуту на території Володимир-Волинського району фальсифікованих підакцизних товарів із підробленими марками акцизного податку виявили на Волині.

За цими матеріалами, прокуратура Локачинського відділення Володимир-Волинської місцевої прокуратури відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України, – інформують у прес-службі волинської поліції.

Під час здійснення оперативного супроводу щодо цього кримінального провадження правоохоронці встановили, що до незаконної діяльності причетні 37, 44 та 41-річний жителі Володимир-Волинського району.

У неділю, 11 вересня, за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури, на підставі ухвал слідчого судді Локачинського районного суду, працівники УЗЕ у Волинській області, провели чотири обшуки в житлових та нежитлових приміщеннях цих громадян.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили понад 10 тис. пачок сигарет з марками акцизного податку з ознаками підробки, понад 1 тис. пляшок горілчаних виробів із марками акцизного податку з явними ознаками підробки та понад 100 літрів спирту, понад 7 тис. літрів фальсифікованого дизельного пального, яке зберігалося та реалізовувалося на 3-х підпільних заправних станціях одного із населених пунктів Володимир-Волинського району.

Всього правоохоронці вилучили підакцизних товарів на понад 300 тисяч гривень.

Триває досудове розслідування.

news_20160913_114851_1473756531
0




коментарів: 3
  1. Зараз сташно купувати в магазинах пляшку ,коли потрібно ,бо не знаєш яка сволота іі виготовила і з чого .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер