<

В Устилузі викрили нелегальну АЗС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:28 | 28.12.2019 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ коментарі 3

28-го грудня в області припинили діяльність 8 незаконних АЗС у Луцьку, Ківерцях, Любомлі, Ковелі, Камені-Каширському, Устилузі та в Луцькому районі.

Про це повідомляють у пресслужбі прокуратури області.

Під час оглядів, які ще тривають, вилучили понад 30 тисяч літрів контрафактного дизельного пального, більше 4 тисяч літрів газу та 3 тисячі бензину, а також обладнання для їхнього розливу.

Триває досудове розслідування, вирішується питання про накладення арешту на матеріальні цінності.

Наразі у провадженні органів досудового розслідування Волині перебуває 5 кримінальних проваджень про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та 2 – про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Органами поліції та оперативним управлінням Головного управління Державної фіскальної служби в області цьогоріч припинено діяльність 31 незаконної АЗС, 2 з них демонтовано, вилучено майже 335 тонн контрафактного пального вартістю понад 9,3 млн грн, а також обладнання для його розливу.

Лише упродовж останнього місяця волинськими правоохоронцями припинено діяльність 21 незаконної автозаправної станції.

Задля притягнення винних до відповідальності складено 14 протоколів про порушення порядку провадження господарської діяльності (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 164 КУпАП).

“Діяльність незаконних АЗС призводить не лише до несплати в бюджет значних коштів, – наголошує прокурор області Тарас Безрукий. – Вона загрожує безпеці громадян, адже про дотримання норм пожежної безпеки на таких точках збуту пального не йдеться. Відтак завдання правоохоронців – це ліквідація нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах – і робота на цьому напрямку не припиниться”.

Триває досудове розслідування, вирішується питання про накладення арешту на матеріальні цінності.




коментарів: 3
  1. А в Нововолинську бачили є такіж Азс! Навіть скажу де – на вулиці Луцькій. Про це знає половина нововолинців!

  2. Хто ж вам дасть прізвища ,хто кришував цей бізнес ,чи вони посліпли і аж тепер заворушились.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа