<

В Устилузі вільно діють гральні заклади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 21.09.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

20-го вересня на сесії Володимир-Волинської районної ради один із депутатів зауважив, що в Устилузі працює гральний заклад.

Депутат В’ячеслав Цибах поцікавився чи є законною діяльність подібного закладу, оскільки люди невдоволені, адже там мешканці міста програють гроші.

Представник Володимир-Волинської місцевої прокуратури Людмила Калиновська заявила, що гральний бізнес в країні заборонено. Тому потрібно повідомити прокуратурі про місце розташування даного закладу, щоб провести перевірку.

Присутні депутати зазначали, що в Устилузі діє не один подібний заклад. Усього їх є три. Депутати навіть вказали під час засідання їхні приблизні адреси.

“Ми не погоджували режиму роботи жодного із подібних закладів. До нас ніхто не звертався ні за якими дозволами”, – зазначив міський голова Устилуга Віктор Поліщук

Варто зазначити, що сесію провели за відсутності великої кількості депутатів. Проте присутніх вистачило для кворуму.




один коментар
  1. Люди не смішіть, у володимирі-волинському цих закладів штук зо 30 якщо не більше. я в шоці на що дивиться місцева влада. поробили вивіски лото маркети для прикриття. будь ласка зверніть на це увагу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер