<

В Устилузі відбувся дружній міжрайонний футбольний турнір, присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 30.04.2015 / Володимир / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

25 квітня на стадіоні міста Устилуг відбувся дружній міжрайонний футбольний турнір, присвячений пам’яті загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні.

Захід розпочався вшануванням пам’яті загиблих воїнів АТО та Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання та покладанням квітів до Стели Пам’яті загиблих земляків у Володимирі-Волинському. Серед вболівальників турніру були запрошені демобілізовані учасники антитерористичної операції на Сході України, які отримали пам’ятні подарунки від вихованців Районного Будинку школяра. Учасників та запрошених привітали голова Устилузької міської ради, голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Андрій Оніщук, – пише Володимир-Волинська РДА.

У турнірі взяли участь команди сусідніх районів – Любомльського, Турійського, Іваничівського, і команда нашого, Володимир-Волинського району. Усі учасники змагань завзято віддалися грі і, попри те, що змагання планувалися як товариські, запекло боролися протягом усіх проведених ігор. В результаті проведених матчів, Кубок отримала команда Володимир-Волинського району, з чим їх і вітаємо!

Сектор у справах молоді та спорту райдержадміністрації висловлює щиру подяку за підтримку у підготовці та проведенні заходу депутата районної ради Руслана Кротача.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок