<

В Устилузі припинили діяльність ще однієї незаконної АЗС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 12.12.2018 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Під час проведення огляду вилучено близько 1,5 тонни дизпалива, 0,2 тонни бензину та пристрій для заправки транспортних засобів (насос, лічильник  і пістолет), а також 11 ємностей для зберігання палива.

В Устилузі припинили діяльність ще однієї незаконної автозаправки. Загалом  на території Володимир-Волинського району з листопада поточного року припинено діяльність вже 5 нелегальних АЗС. Про це інформує прес-служба прокуратури Волині на своїй сторінці у фейсбуці.

Володимир-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у розслідуваному слідчим відділом Володимир-Волинського відділу поліції кримінальному провадженні про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 272 КК України).

В рамках розслідування провадження із залученням співробітників Управління захисту економіки в області, Департаменту захисту економіки, Національної поліції України та Володимир-Волинського міськрайвідділу Управління Служби безпеки України в області 12 грудня  2018 року проведено слідчі дії, в ході яких виявлено факти нелегальної реалізації нафтопродуктів на території міста Устилуг.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, проводяться інші невідкладні слідчі дії. 




один коментар
  1. Чому не вказані прізвища, якщо все викрито???……тому, що через декілька днів будуть працювати далі, як нівчому не бувало!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок