<

В Устилузі активісти за гроші “вирішували” питання з чергами на кордоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:19 | 28.02.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

На Волині припинили діяльність активістів, які за неправомірну винагороду “керували” чергою на кордоні у пункті пропуску “Устилуг-Зосін”.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Волинські правоохоронці припинили незаконні дії групи громадських активістів із Устилуга, які, взявшись владнати проблеми із чергами на кордоні в сервісній зоні, за неправомірну винагороду пропускали бажаючих перетнути кордон поза чергою.

Активісти систематично збирали “данину” з охочих швидше перетнути кордон через міжнародний пункт пропуску “Устилуг-Зосін”.

Факт одержання хабара в сумі 2100 грн одним із активістів задокументовали 28 лютого 2017 року.

Після одержання грошових коштів чоловік здійснив пропуск автомобілів поза чергою, зобов’язавшись вплинути на службових осіб Державної прикордонної служби України, аби вони пропустили ці авто в зону митного контролю.

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури Волинської області.




коментарів: 3
  1. Це треба було і очікувати, бо який дурень на громадських засадах буде 2.5 місяці стояти і мерзнути це було спеціально зроблено щоб свідомі люди як стояли в черзі так і тоялиа ділки ісамі Устилузьці їдуть без черги, таки при прикордонниках більш менш був толк, хоча вони також брали хабарі і це не секрет, але сутками не стояли і не чекали своєї черги

  2. ДА брали активісти систематично,це факт і хай за це відповідають.Тепер будуть брати мусара і в них буде те саме,але за більші гроші.Будуть брати всі кого непостав,на любій посаді,де це тільки можливо…ментальність вже в нас така.Дають бери,пи..дять біжи…МИ ж хохли,непопулярні на весь світ.Беруть,бо даєте самі,дауни,вони ж не просять і не вимагають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа