<

В Україні з 1 січня підвищують ціни на воду: у Володимирі поки тариф для населення не збільшуватимуть

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 29.12.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
723
/ Коментарі відсутні

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) затвердила підвищення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення на 2023 рік у два етапи. Відповідне рішення  для 32 водоканалів прийнято на засіданні 28-го грудня. У Володимирі тариф на воду поки лишатиметься на сталому рівні.

На першому етапі тариф в Україні орієнтовно в середньому зросте на 10% і буде діяти з 1-го січня до 30-го червня 2023 року. Передусім, це зростання вартості електричної енергії.

В залежності від регіону тарифи з січня наступного року зростуть в середньому від 10% до 30%. Всі ціни вказані з урахування ПДВ.

 Згідно з документом, перше підвищення цін запланували з 1 січня нового року, а друге — з липня.  Детальніше з інформацією можна ознайомитися з посиланням.

Видання «Буг» звернулося за коментарем щодо підвищення тарифів у місті до КП «Володимирводоканал», де пояснили, що тарифи рішенням міськвиконкому продовжені на наступний рік, і підніматися для населення наразі не будуть. Різниця між діючими та фактичними витратами відшкодовуватиметься з міського бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця