<

В ТМО Володимира оголосили благодійну акцію зі збору крові для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 23.02.2022 / Володимир / , /
Перегляди
338
/ 1 коментар

У Володимирі вирішили оновити банк крові для військових та цивільних громадян, які сьогодні бережуть кордони та суверенітет нашої держави.

З цієї метою генеральний директор КП “Володимир-Волинське ТМО” Тетяна Ващук спільно із головним лікарем Володимир-Волинської станції переливання крові Володимиром Панащуком анонсували благодійну акцію зі збору крові для наших військових, йдеться у фейсбуці лікарні.

Стати донором крові можуть лише повнолітні українці, вага яких перевищує 55 кілограмів. При собі донарам необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Здати кров можна щодня у будні з 8:30 до 14:30 у станції переливання крові, що знаходиться за адресою: вул. Северина Наливайка ,18.

“Закликаємо кожного бути свідомим, адже у сьогоднішній дійсно не простий час навіть краплинка крові дуже цінна, адже може врятувати життя тим, хто береже наш мир і спокій!”, – йдеться у дописі.




один коментар
  1. Якщо ваша мета РЕАЛЬНО зібрати кров то змініть графік – зробіть вихідним Понеділок або будь який інший робочий день, а робочою – Суботу. В робочі дні більшіть людей не прийде здавати кров бо більшість мусить працювати в цей час…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок