<

В Суходоли на відкриття спортмайданчика приїхали зірки футболу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:30 | 24.08.2020 / Володимир / , , , , /
Перегляди
47
/ коментарі 2

24-го серпня, на День Незалежності України у селі Суходоли відбулось відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям. Окрім представників влади, на свято завітали футболісти всеукраїнського рівня, родом із Володимира-Волинського та Нововолинська – Артем Федецький та Олег Герасимюк.

Перед відкриттям відбувся футбольний матч між командами школярів із Заріччя та Суходіл, – майданчик відкритий для усіх охочих покопати м’яча.

Самі ж урочистості розпочали, спочатку виконавши Державний Гімн України.

Зі словами привітання перед гостями свята виступили голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка, народний депутат України Ігор Гузь та депутат облради, президент ГО “ВІК-Волинь” Валентин Кошельник.

БУГ вів з місця події прямий ефір.

Екс-гравець збірної України з футболу Артем Федецький із Нововолинська та уродженець Володимира, гравець “Динамо-Київ” Олег Герасимюк завітали в цей день в гості та поділились вітаннями. Також забили по першому “випробувальному голу” на новому полі.

Ігор Гузь після привітань зазначив: його команда намагається робити щось, аби село в окрузі ставало сучасним, щоб поступово виходити на рівень міста у галузі інфраструктури:

“Тут проходить такий комплекс: школа, майданчик, дитячий садочок. Я згадую як ми долучилися спільно до реконструкції дитсадка, плюс одразу 2 комп’ютерні класи отримала і суходільська школа і це успіх.

Все це заради розвитку дітей, адже майданчик у селі – не треба шукати таких у Нововолинську чи Володимирі. Діти прямо тут зможуть проходити школу молодого футболіста. Від нашої команди для школярів даруємо м’ячі”.

Голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка розповів, що надіється, аби молодь тепер більше часу приділяла футболу:

“Майданчик збудований за кошти сільського бюджету, орієнтовна його вартість 1 мільйон 350 тисяч гривень. Ми до цього йшли два роки. Попереднього року в нас були проблеми з підрядниками, але цього року ми залучили іншого підрядника і його силами, фактично, за три місяці майданчик був побудований.”

Нагадаємо, цього року оновили школу у селі Суходоли: утеплили фасад і зробили ремонт харчоблоку.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок